elirov » Min totalt uinteressante hverdag » kjære univers, i beg you

kjære univers, i beg you

Heihei! Nå sitter jeg på skolen igjen. Skolen har tydeligvis blitt det eneste stedet hvor jeg blogger. Det sier litt om skolemotivasjonen min for tiden. Den = null. Men nå er det snart sommer, også satser jeg på å ikke komme opp i noen eksamen, så går det sikkert helt fint! Jeg KOMMER IKKE opp i eksamen, det har jeg bestemt. Her har jeg skrevet et dikt til universet:

Kjære univers, god dag.
Jeg syns du er slem
dersom du
velger å la meg

dø, som en ussel fis.

Ubehag, det føler jeg
når du puster din svette ånde
i min nakke
og lar meg

i disse eksamenstider.

Kjære univers, jeg sier deg
vær så snill
vær litt grei a.Det var et veldig fint dikt må jeg si. Nå satser jeg på at universet har hørt mine ord og ikke lar meg ha eksamen. Amen, universeeee. Good day.

7 horer

Jette- Venter jenta mi i juli :)

10.mai.2011 at 11:44 o'clock

Haha, veldig bra dikt :-p

Monica Yvonne

10.mai.2011 at 12:59 o'clock

Haha, fint dikt :p Jeg satset også på å ikke komme opp i eksamen i fjor, jeg kom opp i tre tror jeg.. Men får håpe du har mere flaks enn meg :D

cchocolate

10.mai.2011 at 13:00 o'clock

lykketil da :)

I have dreams

10.mai.2011 at 13:01 o'clock

det jeg tenker om universet, for dette har jeg faktisk mye tro på selv, er at jo mer man tenker i positive rekker og sender positive ønsker og tanker, jo mer kommer det positive til å blomstre i livet ditt :) jo mer du tenker og fokuserer på det negative, jo mer negativitet vil prege hverdagen. dette er faktisk min personlige erfaring, det er kanskje mest psykisk, men jeg er ikke lukket for muligheten at det finnes mange ting man ikke helt har evnen til å forstå, men som er der likevel, jeg har tro på energien fra tankene vi sender ut. tenk positivt og det positive gror.

og ha en nydelig dag :)

Maria

10.mai.2011 at 13:48 o'clock

Elise humor!!

Elise

10.mai.2011 at 13:51 o'clock

I have dreams: Det er faktisk veldig sant! :D Har du lest The Secret? Etter jeg leste den boken tenker jeg bare positivt. Unntatt når jeg er negativ, det hender.

Emma Grønvold

10.mai.2011 at 14:55 o'clock

Morsomt dikt! Håper du ikke kommer opp! :-)

Driv horeri

Elise da

Elise da

16, Tønsberg

Elise. Kul. Fresh. Den glade amatør. Følg med på bloggen min, så får du en bedre beskrivelse av meg enn det jeg presterer å fortelle i fem setninger. Jo, også er jeg liberal og styremedlem i Vestfold Unge Venstre. :)) Fordi liberalt er KULT!

Follow me on Spotify free counters

Categories

Old posts

hits