elirov » Politiske meninger » jeg blir så sint!

jeg blir så sint!

Det har vært en stor sak i lokalavisa her jeg bor om en familie fra Somalia som har fått asyl, og så fått oppholdstillatelse og et hus av staten i Stokke hvor de kunne bo. De har en 13 år gammel datter med hjerteproblemer, så om de ikke hadde fått oppholdstillatelse her i Norge, hadde nok jenta dødd.

Så fikk de et hus i et fint lite nabolag i Stokke da, en harmløs og koselig somalisk familie. Men da de hadde flyttet inn, tok faen meg alle naboene og skrev under på en underskriftskampanje for å få dem ut igjen! Hva i helvete er det for noe?

Naboenes argument for dette var jo at boligprisene deres ville synke med en somalisk familie i nabolaget. Noe som ikke er fuckings fakta! Som da igjen betyr at de ikke har en eneste god grunn for denne underskriftskampanjen. Det er rett og slett at de er redd for mennesker som ikke er norske og de vil ikke ha noe med dem og gjøre.

Jeg blir så rasende at jeg har ikke ord! Hva galt har disse menneskene gjort? Er de kriminelle? Nei. Har de gjort noe som har hatt en negativ innvirkning på menneskene i nabolaget dems? NEI. Men likevel så våger mennesker å behandle dem på den måten.

Mange er redde for somaliske mennesker fordi de fleste av dem er kriminelle. Men det er ikke sant! Bare om lag 5 % av alle somaliske personer som kommer til Norge gjør kriminelle handlinger. Hadde jeg fått en velkomst som det hvis jeg hadde flyktet til et annet land hadde jeg faen meg knust noen butikkvinduer jeg og! Disse menneskene er sikkert mye mer harmløse enn nordmenn flest.

De fleste utlendinger som kommer til Norge er svensker. Svensker. Hadde du kunnet få deg til å skrive en underskriftskampanje for å få svenskene ut av nabolaget ditt? Nei, det kunne man ikke gjort. Hvorfor skal man da det med disse? Ikke faen om boligprisene synker. Faen, jeg blir så kvalm, bokstavelig talt.

Jeg har så lyst til å banke på døra til hver eneste person som skrev under på den kampanjen og holde et langt foredrag om hvor store drittsekker de er. Sånn helt seriøst. Blir så rasende at jeg har ingen ord!

Du kan lese hele saken HER.

- Hva er din mening om saken?

  • 16.jun.2011 kl.22:45 i Politiske meninger
  • 9 horer
  • Permalink

9 horer

asskfriends.blogg.no

16.jun.2011 at 22:48 o'clock

her kommer en ''hore'' som det står :p fin blogg!

Katrine Naas

16.jun.2011 at 22:56 o'clock

herregud, så unødvendig!

Henriette // Blogger om stuff!

16.jun.2011 at 23:01 o'clock

Kjønner deg!! Blir kjempe sint selv! Jeg blir så sur når sånnt skjer!!! Det er bare så teit!!! AAAAAARRRG! Blir så sur!!!!!

himlamasseforskjellig

16.jun.2011 at 23:24 o'clock

Elise da: jaa jeg anbefaler det absolutt videre :) Og du får veldig mye for pengene! to hele flasker for 399,- :D

Janniche

16.jun.2011 at 23:40 o'clock

Trist at folk kun ser det negative i ting, og ikke resursen de kan bringe med seg.

nazliv

16.jun.2011 at 23:46 o'clock

Unødvendige greier det der asså :S

mariastankespinn

17.jun.2011 at 01:01 o'clock

Ganske tullete å skjære disse menneskene over en kam sammen med de som begår kriminelle handlinger. De er en familie som de fleste i det boligfeltet, men de har en annen hudfarge og kommer fra et bestemt land (som vi gjerne kanskje forbinder med vold og ran).

Samtidig vet vi at veldig mange som sitter i norsk fengsel er utlendinger - uten norsk oppholdstillatelse. Likevel får de kost og losji, OG dagpenger mens de sitter i fengselet. Det er også ganske tullete. Send ut de som begår kriminelle handlinger, og gi folk en sjanse til å motbevise det dårlige bildet og de fordommene vi har laget oss!

Maria

17.jun.2011 at 17:33 o'clock

Bullshit! Blir kvalm selv, at folk kan være så dumme og uvitende. LOL

Kristin

24.jul.2011 at 20:44 o'clock

Skjønner deg kjempe godt. Besteveninna mi er fra Somalia, og hadde noen hadd en underskriftskampanje mot hennes familie ville jag hadd en underskriftskampanje( Faen det er et laaangt ord) mot idioter som dem!

Driv horeri

Elise da

Elise da

17, Tønsberg

Elise. Kul. Fresh. Den glade amatør. Følg med på bloggen min, så får du en bedre beskrivelse av meg enn det jeg presterer å fortelle i fem setninger. Jo, også er jeg liberal og styremedlem i Vestfold Unge Venstre. :)) Fordi liberalt er KULT!

Follow me on Spotify free counters

Categories

Old posts

hits