elirov » Min totalt uinteressante hverdag » hva.. eh hæ

hva.. eh hæ

Good morning! Nå er klokka ti på 7, og jeg er klar for å dra på skolen. Det er en veldig rar og spesiell opplevelse for meg. Det har seg slik at jeg døgnet inatt, fordi jeg ikke fikk sove, og så ble klokka så mye at jeg bare "fuck it, la oss døgne". Så jeg gjorde det. Når klokka ble halv 6 stod jeg opp og kledde på meg og lagde verdens beste frokost kun til meg selv - stusselig. Og nå er jeg altså helt klar til å dra, noe som er litt kjipt siden det er nesten 2 timer til jeg skal dra og jeg har ingenting å gjøre i mellomtiden.Jeg får vel bare se på Hurtigruten: minutt for minutt da. I 5 dager til! :D Jaaa.

4 horer

Zerinaa

17.jun.2011 at 07:09 o'clock

haha ^^ ha en fin dag!

Jeanett

17.jun.2011 at 10:06 o'clock

SV: takk og takk for tipset :) hehe

god morgen :D ha en fin dag!

Kristiane

17.jun.2011 at 10:34 o'clock

wow. du døgne?

jeg er stolt av deg.

Elise

17.jun.2011 at 11:39 o'clock

Kristiane: Jeg vet!!! Tror dette er første gangen i mitt liv jeg virkelig har klart det. Og jeg prøvde ikke så hardt engang! Det var visst ikke så vanskelig likevel.

Driv horeri

Elise da

Elise da

16, Tønsberg

Elise. Kul. Fresh. Den glade amatør. Følg med på bloggen min, så får du en bedre beskrivelse av meg enn det jeg presterer å fortelle i fem setninger. Jo, også er jeg liberal og styremedlem i Vestfold Unge Venstre. :)) Fordi liberalt er KULT!

Follow me on Spotify free counters

Categories

Old posts

hits